Vårt team

Johan Wathne

Johan er prosjektleder og har mye dialog med kunder og partnere. Med over 15 års erfaring fra byggebransjen og erfaring som leder av Oslo-avdelingen til Urbanhus, er Johans kompetanse godt verdsatt i prosjektene. Han har høy arbeidskapasitet og en sterk vilje til å stå på for kundene, og klarer alltid å se det positive i alle rundt seg.

Stian Hagen

Stian har bakgrunn som leder i IT bransjen og jobber primært med forretningsutvikling og merkantile oppgaver. Prosjektene krever ofte involvering med finansforetak, advokater og investorer og da er hans erfaring god å ha. Samtidig er Stian glad i å analysere utviklingsmuligheter, og bidrar ofte i dialogen med arkitekter og meglere.

Kjetil Hansen

Kjetil er utdannet byggmester, og er sammen med Johan og Stian en av grunnleggerne av HWH eiendom. Til daglig jobber han i Kreativt Bygg AS, med ansvar for byggoppfølging for HWHs kunder. Han bidrar med lang erfaring fra over 100 byggeprosjekter og kjennetegnes som en sterk kulturbygger som gjør andre gode.

Knut Bårdsen

Knut er sivilingeniør og bistår selskapet som konsulent på forretningsutvikling og er rådgiver mot kunder. Hans erfaring gjennom etablering av flere konsulentbedrifter er til god nytte i utviklingen av selskapet. Knut har et tungt nettverk og kjennetegnes for sterk drivkraft og tempo i alt han involverer seg i.

Knut Sjøvaag

Knut jobber til daglig som leder av Kreativt Bygg som har ansvar for byggoppfølging. I byggefasen bidrar Kreativt Bygg med tett oppfølging av entreprenør, og de kan også utføre arbeid direkte dersom prosjektene har behov for rehabilitering. Knut kjennetegnes som handlekraftig og positiv, med kort vei fra ord til handling.

Styret

Styret i HWH Eiendom består i 2019 av Stian Hagen, som styrets leder, sammen med Knut Bårdsen og Erik Ramsberg som styremedlemmer. Stian og Knut har aktive roller i selskapet, mens Erik bidrar med tung erfaring som revisor og tidligere leder i BDO på innlandet. Erik er også investorrepresentant og styreformann i HWH Kapital.

HWH Kapital

HWH Kapital eies av 10 investeringsselskaper med likeverdig eierskap. Selskapet er etablert for å investere i prosjekter som har behov for egenkapital for å kunne gjennomføre gode utviklingsalternativer. Målsetningen er å gi økt gevinst til både investorer og eier av eiendommen.

Kontakt oss

5 + 11 =

        

HWH EIENDOM, 138 SANDAKERVEIEN, OSLO, 0485, NORWAY POST@HWHE.NO